Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Adile Zeyyat Şora Ortaokulu

Telefon : 0274 245 29 20
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://adilezeyyatsoraortaokulu.meb.k12.tr
Adres : IŞIKKARA MAHALLESİ 2.KÜTAHYA CADDESİ ILICA KAPLICALARI /KÜTAHYA
VİZYON : Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek bir okul olabilmek.
MİSYON : Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı bir nesil yetiştirmek.
BAŞARILAR : Sportif Başarılarımız 2013-2014 eğitim-öğretim yılı Puanlı Atletizm Yıldız Kızlar Takım Kütahya 3.lüğü 2014-2015 eğitim-öğretim yılı Puanlı Atletizm Yıldız kızlar Ferdi Kütahya 1.liği Takım 4.lüğü

Öğretmen :9
Öğrenci :37
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :503
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler : 08:50 15:50
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Öğretmenleri çoğunlukla kendi araçları ile okula ulaşım sağlamaktadırlar. Yaz aylarında Ilıca´ya minibüs ve Belediye Otobüsleri sıklıkla çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri : ILICA KAPLICALARI TURİZM BAKANLIĞINCA TESCİL EDİLMİŞ TERMAL TURİZM MERKEZİDİR. AÇIK VE KAPALI YÜZME HAVUZLARI İLE HAMAMLAR MEVCUTTUR. AYNI ZAMANDA ÇEVRESİ ORMANLIK OLUP OKSİJENİ BOL, TEMİZ BİR YERLEŞİM ALANIDIR.KIŞIN NÜFUS 600-700 İKEN YAZIN 3-4 BİN CİVARINDADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : KÜTAHYA İLİ MERKEZ İLÇEYE BAĞLIDIR. İL MERKEZİNE 25 KM MESAFEDEDİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :